Blog / notaris hypotheek

Sunday, 15 April 2012 at 19:51

Hebben de hulp van Notaris Hypotheek? Bezoek onze website voor meer informatie. Bij het overwegen van de kosten van de aankoop van een huis, een typisch vuistregel is om voor te bereiden op ten minste 10 procent van de verkoop van de woning de prijs die nodig is voor een aanbetaling en sluiten kosten. Uw maandelijkse rekeningen, die de notaris hypotheek betaling op te nemen, moet lager zijn dan 40 procent van uw bruto maandlonen, en uw werk of spaargeld moet gelijkmatig genoeg om efficiënt te onderhouden betalingen. U kunt dan kiezen die u helpen bij het aankoopproces.

Na het kiezen van die makelaar, of advocaat is het beste voor u, controleer uw credit verslag, ter voorbereiding van uw notaris hypotheek, notaris hypotheek lening aanvraag. Neem de nodige stappen voor eventuele correcties of problemen, en kopieën van alle communicatie. Voor uw lening aanvraag, in aanvulling op de gegevens van nog niet betaalde schulden en daarmee samenhangende geschillen, moet u ook kopieën van de volgende: foto-ID of groene kaart, de sociale zekerheid kaart, woonplaats geschiedenis, werkgever contact informatie, bankrekening records en contacten, een maand loon stubs, W2 formulieren, informatie met betrekking tot de activa, en pensioen, sociale zekerheid, kinderbijslag en echtscheiding papers, indien van toepassing. Als u eigenaar bent van een deel of het geheel van een bedrijf, moet u documenten met betrekking tot de levering, en als je zelfstandige bent, moet u aangifte te presenteren. Als u al ligt op een huis waar je geïnteresseerd bent, moet u informatie op, alsmede alle documenten of overeenkomsten die zijn opgesteld tussen u en de verkopende partij, en informatie op te nemen met betrekking tot de verkoop van uw huidige woning , indien van toepassing.

Binnen drie dagen na het draaien van uw lening aanvraag, ontvangt u een boekje waarin de vereffening of sluiting proces, naast een goed vertrouwen schatting. Hebben de hulp van Notaris Hypotheek? Bezoek onze website voor meer informatie. De goede trouw schatting zal u een algemeen idee van wat er allemaal in uw huis lening kosten zullen zijn. Vergeet niet dat het wordt een schatting genoemd aangezien de kosten zijn onder voorbehoud afhankelijk van de omstandigheden, en een aantal vergoedingen en behoeften kunnen variëren van staat tot staat. De lening proces bestaat uit verschillende sub-kosten, zoals voor de acceptatie, tussenhandel, huisschatting, credit verslag, en de korting (of punten) van een lagere rente. Een andere belangrijke kost voor controle van de bestaande titel, die je zal beschermen tegen mogelijke conflicten. Andere gebruikelijke kosten kunnen zijn voor de vergoeding, dat is als u het overnemen van een bestaande notaris hypotheek, notaris en advocaat bijstand; overzicht van de eigendom, en controles, zoals voor sanitair, codes, dakbedekking, lood verf, en plagen. Niet vergeten of dat de vergoedingen kunnen verwerven voor de voorbereiding van alle documenten, met name het opnemen van vergoedingen voor stad en staat overheidsinstellingen, maar ook de conversie van alle relevante documenten zoals de titel verzekering en een eigenaar het beleid, of uitgebreid huiseigenaar het beleid.

Alle leningen documenten zijn opgesteld, is het geld in escrow, en eventueel noodzakelijke reparaties zijn verricht. Als u eenmaal een laatste walk-through gedaan van het pand en lees door en in overleg met de HUD een afrekening (die details elke kosten die u en de verkoper), je bent klaar!

Tags:


Comment

You need to log in to post a comment. If you don't have an account yet, register now!
Your rating: 0
no rating