Blog / Tags / pretpark nederland

Show all blog messages

Blog messages with the tag 'pretpark nederland':


 • De verscheidene themaparken in Holland

  Een uur in de rij wachten teneinde dan nog niet twee minuten in een achtbaan te zitten. Of de zon nou brandt op jouw schouders of het met bakken naar onder valt. Dit maakt voor ons niets uit, nog steeds zijn de pretparken in Nederland enorm in trek. De Efteling trekt jaarlijks ongeveer drie tot vier miljoen bezoekers.

  Pretparken in Nederland zijn er in overdaad. Voor iedere doelgroep is er een attractiepark. Hou je van magische muziek, sprookjes en ook een beetje actie? Dan is de Efteling perfect voor een spetterend dagje uit. De Droomvlucht maakt dat jij alles even vergeet en neemt je mee in een wereld vol met elfen, sprookjeskastelen en trollen. De Python staat voor je klaar wanneer jij zin hebt in een oppepper. Deze achtbaan is 29 meter hoog en 750 meter lang. Met twee loopings, twee kurkentrekkers en gelijk een tempo van 85 km/u zal de Python je niet teleurstellen.

  Er zijn niet exclusief pretparken in Nederland welke gaan over sprookjes en betovering. Cowboys en indianen is een thema die niet is vergeten. Iedereen voelt zichzelf opnieuw kind in Attractiepark Slagharen. The Wild West Adventure is een bijzondere belevenis. Wanneer je hier in het bootje stapt, stap je in de wereld van het wilde westen. Het geknal betreffende pistolen vliegt om je oren en ook je kan een kijkje nemen binnen de kampen van de indianen. Ook kun je binnen Attractiepark Slagharen genieten van een echte Western Parade. Dus kun jij geen genoeg krijgen van films aangaande het wilde westen? Ga vlug een bezoekje brengen aan dit amusementspark en maak het van nabij mee.

  Wil jij alleen maar spanningen en zenuwen door je lijf voelen gieren? Ga dan naar de wereld van Walibi. Hier zijn genoeg attracties te vinden die je hart sneller doen laten kloppen. Dit is namelijk een van de pretparken in Nederland die bekend staat om haar achtbanen. De El Condor geeft je een nieuwe ervaring. Je hangt onderaan de baan en je benen zwieren heen en weer. Je voelt de adrenaline nog meer doordat je benen los in de lucht slingeren. Voordat je weggaat, vergeet de achtbaan Goliath niet. Dit is de snelste, hoogste en langste achtbaan van de Benelux. Met een snelheid van maximaal 104 km/u sjees je door de horizontale looping. Goliath heeft een baan van 1,2 kilometer en is 46 meter hoog.

  Elk attractiepark beschikt over een eigen thema of herkenbaarheid. De attracties van de pretparken in Nederland staan steeds voor ons klaar, of het nu hagelt, sneeuwt of regent. Ze geven ons nieuwe herinneringen en ook een leuk dagje uit met familie of vrienden.