Continue to Netlog

more seconds
mohammedhafizissah's profile page

mohammedhafizissah

male - 51 years, Ghana
136 visitors

About me

More about me
Name
mohammed hafiz issah
Date of birth
23/11/1963
Location

Ghana
Native language
English

Guestbook 4

Përshëndetje i dashur e mia.
Emri im është Vera, i pa profilin tuaj sot dhe unë u bë Intrested kështu që ju lutemi unë do të doja që ju të dërgoni një email për këtë, përmes adresën e-mail:
(verakorah@yahoo.com). Pls unë do të …

posted by korahvera30
24 September 2011


Sign guestbook

136 visitors since 6 April 2010.