Continue to Netlog

more seconds
lezhjan_al's profile page

lezhjan_al

male - 25 years, Lezhe, Albania
41 visitors

About me

More about me
Name
lezhjan
Date of birth
23/09/1989
Location
Lezhe (Lezhe)
Albania
Native language
English
Profession
Student
Hobbies
Futboll

Guestbook 1

Përshëndetje!
Si jeni? shpresoj gjobë dhe në të mirë të shëndetit. Emri im është Janet Fatou Koudou, ju lutem unë do të doja që ju të përgjigjeni nëpër mua adresën time mail janetkoudou@yahoo.com, sepse unë kam një gjë e …

posted by koudoujanet
11 February 2012


Sign guestbook

41 visitors since 19 August 2008.