Blog / Vibrator Kopen

Friday, 9 September 2011 at 05:43

Het lijkt een algemene veronderstelling dat alle mensen in potentie 'gedoofd' door hun vriendinnen het bezit van een http://www.vibratorwebwinkel.nl , en dat een dildo vervangt een vrouw behoefte aan een man. Dit is zeker een onjuiste veronderstelling. Veel van de vrouwen voelen zich meer comfortabel kopen van een vibrator en te gebruiken om meer informatie over wat bevalt haar best, maar uiteindelijk een dildo of vibrator helpt bij het verbeteren haar seksuele relatie met u te leren. Als uw vriendin heeft een vibrator, op te nemen in uw seksuele te spelen door je de controle over haar speelgoed.

De meeste vibrators hebben een speed dial, zodat ten volle gebruik maken van de verschillende instellingen bij het spelen met haar - begin langzaam met een lage stand. Niet alleen steekt u de vibrator recht in haar vagina, gebruik het speelgoed om haar te plagen. Plaats de vibrator op verschillende gevoelige plekken op haar lichaam - genieten van het vinden van welke gevoelens ze best graag door het bewegen van de vibrator over verschillende delen van haar lichaam. Plagen haar door het bewegen van de kop van de vibrator rond de clitoris zonder direct aan te raken, totdat ze je vraagt ​​om meer. Voor een variatie op haar vibrator in je hand houden terwijl je een beroerte haar clitoris voor een speciale aangenaam gevoel.

Als uw partner bouwt naar climax, spelen kat en muis, door het vertragen van de vibrator weer of in te trekken het volledig met je vriendin plagen tot ze kreunt voor meer. Vrouwen kunnen het moeilijk vinden om alleen een orgasme alleen via de penetratie, de vibrator gaat, als onderdeel van sex houden, door er haar op de top en de invoering van de vibrator aan de basis van uw penis zal golven van plezier sturen voor jullie beiden. Als alternatief kun je plagen haar clit met een sex speeltje, terwijl je haar van achteren.

Als u niet zeker van het gebruik van een vibrator te plagen en plezier je vriendin, haar te vragen om te laten zien wat ze graag doen met haar eigen speelgoed, wat een betere manier is er dan om naar te kijken en te leren? Een andere optie om haar te gek is een draadloze vibrator - waardoor u de controle over haar orgasme. Niets kan winnen van de opwinding van een man de controle van zijn partner plezier via de afstandsbediening. Met behulp van een draadloze afstandsbedieningen betekent dat de mogelijkheden om deze discrete speeltje te genieten zijn eindeloos; krijg je vriendin om het waar dat ze durft te dragen!

Een vibrator kan ook geweldige stimulatie voor mannen; voorzichtig gebruik het op de kop, as en basis van de penis. Anale vibrators kan helpen om een ​​groot hoog voor mannen en vrouwen, praat met je partner over wat ze te genieten en plezier hebben op zoek naar dingen en vibrators te spelen online samen.

Tags:


Comment

You need to log in to post a comment. If you don't have an account yet, register now!
Your rating: 0
no rating