Blog / KURSUS/SEMINAR PEMBORONG KE VIETNAM

Tuesday, 13 October 2009 at 13:50

Selamat Datang ke laman web Kursus Memborong ke Vietnam. Pernahkah anda terfikir untuk memborong sendiri di Malaysia? Kini kami akan tunjukkan caranya. Cara yang lebih menyakinkan anda untuk memulakan perniagaan dengan memborongbarangan atau tempahan melalui kami agent atau wakil dari kilang vietnam. Ketahui sendiri taktik dan licik berurusan dengan kami ianya akan menjimatkan kos anda.Dan ianya amat menguntungkan.

Kenapa seluruh dunia bertumpu ke China untuk membeli produk ? Kenapa bukan kita sendiri dan kita pun tahu ianya melibatkan kos yang tinggi jika ke China????
Kenapa perniagaan borong di Malaysia dimonopoli? Bagaimana kita boleh bekerja untuk memecahkan monopoli ini dan juga berjaya?

Pernahkah anda terfikir, bagaimana peniaga lain boleh menjual barangan yang sama seperti yang anda jual tetapi dengan harga yang lebih murah dan masih dapat membuat keuntungan yang tinggi? Sudah tentu terdapat pembekal lain yang lebih murah di tempat lain?
Bagaimana untuk anda mendapatkan harga paling rendah dan dengan pilihan yang banyak?
Bagaimana pula menguruskan penghantaran balik barang melalui laut dengan cara yang murah, mudah dan selamat? Dalam Kursus ini saya akan terangkan dari satu titik ke satu titik secara mendalam. Tips-Tips menarik yang dikongsikan dalam kursus. Anda pasti mendapat gambaran yang menarik dan memahami selok-belok berurusan bisnes denagn kami dan menjimatkan dar segi tenaga,masa dan wang.
Rombongan ke Vietnam.

Dengan menyertai kursus ini kami wakil/agent akan membawa anda sendiri ke tempat kami di vietnam untuk anda melihat sendiri bagaimana ianya dijalankan seperti jahitan baju,kasut,beg dan alas meja dllnya.

Terdapat barangan yang tidak atau kurang terdapat di China yang boleh didapati di Vietnam. Antaranya adalah seperti :

Baju Kurung siap Tudung Bawal Telekung Sembahyang Baju Melayu Lelaki Baju Kedah dan Baju Pahang Blouse Raket Badminton Beg tangan labuci Barang-barang kraftangan Kain ela untuk membuat baju kurung Kasut bermanik Tempat-tempat Yang akan dilawati
Plaza Ben Tanh
Saigon Center (Russian Market)
Kedai-kedai borong biasa sekitar Ben Tanh
Sport Center Oleh yang demikian, pihak kami juga menganjurkan Rombongan Memborong dan Membeli-belah ke Vietnam.

Pakej Kursus 1 hari -RM 380.00,Nota,juadah,dan sijil (pengenalan berusrusan dengan agent kami dan membuat tempahan secara borong barang (vietnam)

Harga : RM1850*Harga termasuk tiket penerbangan Air Asia, pengangkutan tempatan dan penginapan*Tertakluk kepada perubahan jika perlu.

Jika berminat, sila hubungi 019730 1925 /012-7755789(johor)/012-477 8200 (penang)/019-767 2526 (nilai)atau email ke I_asnita@yahoo.com

Kursus akan diadakan di johor bahru sahaja,setelah mengikuti kursus ini sesiapa yang berminat untuk mengikuti rombongan ke vietnam sila hubungi no yang tertera diatas untuk booking dan pertanyaan


Comment

You need to log in to post a comment. If you don't have an account yet, register now!
Your rating: 0
no rating