About me

Vendbanimi i përhershëm i familjes Halili është në
Rr. 146, nr 41 në Tetovë,
kurse numri i celularit për kontakt të drejtpërdrejt me këtë familje është
070 848 414

Emaili: limi.2010@hotmail.com

More about me
Name
Gezim Halili
Location
(Tetovo)
Macedonia
Native language
English

Profile updates

Guestbook 1

doesn't have any guestbook entries yet.


Sign guestbook

7 visitors since 7 February 2010.

Blog 1

Apel per ndihme!

Quhet Gëzim Halili dhe ka lindur në Tetovë më 09.05.2005.Fatkeqësisht trashëgoi sëmundje të syrit si katarakti dhe strabizmi.Pas peripecive të shumta me mjekët në Maqedoni,prindërit e tij bien në kontakt me UNIVERSITATS KLINIKUM ne …More blog messages