Continue to Netlog

more seconds
Eleyna's profile page

Eleyna

female - 35 years, Malaysia
6 161 visitors

Blog 6

:)

eeeekkkkkkk...............!!!!!

ehem......tumpang lalu.......moh join hamba...... :)


  • Knowing me ....

    Hello there....

    well, i like to use this opportunity to advertise my home made product....

    originality is there.........

    do your free time to visit my page dear......and shopping!! also u can knowing me better!

    http://rempah-meebandungmuar.blogspot.com

    http://e-shopping2u.blogspot.com

  • SWEET MEMORIES KEM NASUHA 21-25 APRIL 2008

    KENANGAN MANIS DI KEM PLKN NASUHAH 21-25 APRIL 2008

    Assalammualaikum...

    Khas untuk adik2 yg menyertai Program Integrasi di Kem PLKN Nasuha 21-25 April 2008.....

    First of all.....saya nk ucpkan jutaan terima kasih kepada awk semua krn memberikan kerjasama yang tak terhingga......

    alhamdulillah...pert­emuan kita telah merapatkan kita antara satu sama lain. walaupun seminggu bersama, saya suka sangat. gembira bersama korang semua.....aktiviti bersama2...berbincan­g....secara tak langsung saya terus dapat adik yang dtg dari pelbagai kaum dan pelbagai negeri. dan diharapkan agar perhubungan ini tak terputus mcm tu saja.....

    kita bekerjasama untuk menjayakan task kita untuk mmbuat persembahan pada hari terakhir kita bersama....Tarian Buluh...akhirnya....­semuanya berjalan dgn lancar....saya gembira sangat2...dan kalau awk semua nk tau, semasa saya tulis blog ni pun...bulu roma saya meremang teringat persembahan kita tadi pagi...saya bangga dengan kamu sekelas!!!

    gambar2 kenangan kita....saya dah letakkan dalam page saya ni....saya dah janji untuk mengabadikannya...da­n tidak sekali2 lupa...

    saya nk ingat semua dalam kelas.....

    Salwa,anwar,wawan,yo­e,qi,chankary,zaki,l­okman,- helmi,ariansha­h,joey,jenet,tomy,we­e loon,adibah,acid,ezz­uddin,jack,andri,jef­f,sati- sh,p-ka,yanto,­sabtu,shafiq,hafizi,­harn jiang,ayu,tan,melvin­ roshan,melvin,oshin,­maziah,intan,adib,sa­yfol,m- irul,safiah,..­.....

    kepada yg tak ada namanya dalam list, saya mintak maaf banyak2....bukan saya lupa atau tak perasan kehadiran kamu...tapi mungkin kamu terlalu diam....jadi saya kurang mengusik dan tak kene marah...mereka2 yang ada nama ni semua nakal2.....yang mmg nk kene marah selalu....marah2 sayang.....

    Helmi....terima kasih kerana tolong saya menjadi pereka kereografi....

    wan....thanx krn tlg sy handle kompang.

    siapa partner pegang buloh dgn tan? saya betul2 lupa....nama dia ada x? tapi saya mmg ingat muka dia....thanx....

    Kerjasama kamu semua mengalahkan student2 saya yang lepas di YPJ.....

    semoga nama GEMPAQ STOMPER akan kekal di dalam hati kamu semua....dan terus ingatkan saya selalu.....

    LUV U ALL SO MUCH.....n gonna miss u all.........

    muah muah muah.......

  • here i am....

    ehem.....

    bosan nye.....
    apa yg boleh buat ek?

  • Sapa dpt beri jawapan.............

    hmad miskin. Die takde duit.

    Die nak beli baju yang berharga rm50.

    Die pinjam kat kawan A rm25 dan die pinjam kat kawan B rm25

    so die pegi la nak beli baju tu.

    masa die pegi. die tgk baju tu sale. harga turun. baju tu skarang berharga rm45.

    die bayar then die dapat baki rm5.

    die bagi kawan A rm1 dan die bagi kawan B rm1.

    die tinggal rm3.

    die hutang kawan A rm24 dan die hutang kawan B rm24.

    so die hutang rm48.

    die ade rm3 skarang.

    rm48+rm3= rm51
    kenapa boleh ade rm51? sedangkan die pinjam rm50.????

    kwang kwang kwang

  • GuestBook

    ehem......

    dipersilakan.......la.....dah jenguk....

    apa salahnya coretkan sesuatu kat guestbook...

    sajek......ehem.....

    suka berkawan...pada yg ikhlas......

    :)

  • Jom Lepak

    hehe....

    JOm Lepak kat YM...alyn9479

    ataupun kat MSN....putri_eleyna